Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

263 commentaren van in totaal 263 beoordelingen
Service
G.J. van Linden
09/11/2018
10

Vanwege de klantvriendelijkheid en ook de bereidwilligheid als er iets is om even er aandacht aan te besteden.Vriendelijk personeel die je zeer correct te woord staat. Prima.

Service
P. Smith
02/11/2018
10

Professionele organisatie, er heerst een prettige sfeer. Verkoop, receptie werkplaats en het onderhoudsteam zijn vriendelijk, open en bekwaam.

Verkoop
E van Eeuwen (Oud-Beijerland)
29/10/2018
10

Vriendelijk en deskundig personeel, prima houding ten opzichte van de klant.

Service
Karin van Boven (Mijnsheerenland)
29/10/2018
10

De dealer is een prettige locatie met vrouwvriendelijk personeel waar ik met een gerust hart mijn Aygo in onderhoud durf te geven.

Verkoop
Koos en Ietje Stuurman
29/10/2018
10

Prettig bedrijf waar we van het begin tot het eind heel goed behandeld zijn.We hadden het op zo'n manier nog niet eerder meegemaakt.We hadden ook nog een Toyota Aygo maar wist niet waar ik dat in moest vullen.

Verkoop
Willem van der Vegt (Oud Beijerland)
17/10/2018
10

Zeer vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg. Grote inzet voor spoedige levering van de auto. Zeer prettige verkoper die ook telefonisch en per mail vlot te bereiken was. Een feestelijke aflevering van de auto.

Verkoop
Dick Monster (Strijen )
11/10/2018
10

Ik ben heel prettig geholpen. Er werd ruim de tijd voor mijn vragen genomen. Ik mocht een uitgebreide proefrit maken. Gemaakte afspraken zijn goed nagekomen.

Service
J. van Kooten (Vlaardingen)
11/10/2018
9

Dienstverlening OK.

Service
C.J.P. Boerdam (Puttershoek)
05/10/2018
9

Goed en vriendelijk behandeld, vooraf een prijsopgave gekregen, snel geholpen

Service
g v hoorne
05/10/2018
9

Ik ervaar Louwman als een betrouwbare garage. Zij geven vooraf eerlijke info en er zijn geen verrassingen achteraf.

Verkoop
A.j.bolhuis (Oud Beijerland )
19/09/2018
10

Goede service en altijd naar mijn ervaring prettige verkopers met uitzondering november 2013.

Service
O.E.R. Schoenmaker (Maasdam)
05/09/2018
8

Is een degelijke betrouwbare garage. Werkzaamheden worden goed uitgevoerd.

Service
Gerbrand Johannes (Spijkenisse )
29/08/2018
10

Omdat ik daar netjes behandeld bent

Service
H van Oeveren Zinkweg 24
29/08/2018
9

Prima serviceniveau

Service
Jan Tolenaars (Heinenoord)
29/08/2018
9

Zoekt u een goede en betrouwbare auto kies dan voor Toyota, wilt u daarbij een goede en betrouwbare dealer kies dan voor TOYOTA LOUWMAN OUD-BEIJERLAND.

Service
Bol (Heinenoord)
15/08/2018
7

voldoet aan de verwachtingen

Service
e de Ruiter (Mijnsheerenland)
15/08/2018
8

Over het algemeen goede behandeling laatste prijsopgave viel erg tegen

Service
Wout Spruijt (Oud-Beijerland)
01/08/2018
9

Op de receptie zitten kundige vakmensen, die je goed kunnen helpen en adviseren. Al vanaf 1997 is meer dan tevreden klant. Werkzaamheden lopen ook nooit uit, onvoorziene omstandigheden daargelaten. Gewoon een fijne garage, waar men je kent.

Service
G. Kleingeld (Rotterdam)
31/07/2018
8

Alles prima in orde.

Service
G.H.Gardien (Spijkenisse)
31/07/2018
8

Geen 10 omdat men had!!! Kunnen weten dat mijn verz.kaart verlopen was voooor de jaarlijkse beurt.

Service
H.A van Eeren (Strijen)
25/07/2018
8

tevreden

Service
c.bijl (heinenoord)
17/07/2018
9

zeer vriendelijk en goed

Service
Fam.de Winter (Oud Beijerland)
28/06/2018
10

Al misschien wel al zo'n 20 jaar zeer tevreden. Is onze 3e toyota en we zijn altijd naar volle tevredenheid geholpen. In overleg is alles mogelijk en ondanks dat onze toyota's altijd tot de "ouwetjes" horen altijd top service alsof het een "nieuwetje" betreft.

Service
Dhr. Mouthaan (Cromstrijen)
26/06/2018
8

Ik vind , als er veranderingen of onderdelen van de auto vervangen moeten worden , dat men dan de klant mee moet nemen naar de garage en moet laten zien wat de oorzaak is en wat er gedaan moet worden om te herstellen.

Service
Paul Kooijman (Heinenoord)
14/06/2018
10

Een uitstekend bedrijf

Service
Ingrid
13/06/2018
10

Vriendelijk personeel, en uitstekende service

Service
D Schilperoofr
06/06/2018
10

Vriendelijke mensen goed personeel werkplaats ben al klant sine 1992Toen was het nog de groot en de Zeeuw.

Service
H. Groot (Goudswaard)
01/06/2018
8

Mijn persoonlijke mening/ indruk

Verkoop
M van Gelder (Klaaswaal)
22/05/2018
10

Ik ben erg goed geholpen met de keuze voor mijn auto. De verkoper is vakbekwaam, vriendelijk, meedenkend en enthousiast. Bij het ophalen van mijn auto werd er de tijd genomen voor de uitleg en alle vragen. Deze dealer is erg service gericht en een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe auto!

Verkoop
Henk Naaktgeboren (s,gravendeel)
18/05/2018
9

je wordt als klant behandeld

Service
Ellie. van Bers (Poortvliet)
02/05/2018
9

Klant vriendelijk wordt er goed geholpen

Service
Bart Vreeswijk (Mijnsheerenland)
25/04/2018
8

Fijne dealer met vakundige mensen die luisteren en je volledig informeren over je status van je Toyota.

Verkoop
Betty van Loo (Hellevoetsluis)
25/04/2018
10

Vanwege de fantastische verkoper!

Verkoop
Dhr. A. Ferreira (Spijkenisse)
25/04/2018
9

Eerlijk, open en servicegerichte benadering ontvangen. Kan niet beter. Ontvangst van de auto werd dankzij de verkoper een bijzondere ervaring waarvoor dank.

Service
H van Oeveren (Oud Beijerland )
25/04/2018
8

Gewoon goede service

Verkoop
Joop Abels
25/04/2018
9

Al jaren een tevreden klant

Service
Arnold Fransen (Oud Beijerland)
18/04/2018
9

We zijn al jaren bij de Toyota garage met volle tevredenheid. Voelen ons zeer vertrouwd, mensen kennen ons, dat vinden we heel belangrijk.

Service
Willem v.d. Berg (Mijnsheerenland)
09/04/2018
9

Keurige vlotte en deskundige afhandeling aan de receptie en in de werkplaats

Service
N. de Jongh (Spijkenisse)
28/03/2018
10

Prima dealer, word altijd netjes geholpen

Service
MD van Panthaleon van Eck (Heinenoord)
22/02/2018
8

Gewoon een hele goede garage!

Service
dhr Spoelstra
21/02/2018
9

Goede service en vriendelijk personeelMiste alleen prijsopgave vooraf

Service
Mevr. Storm (Spijkenisse)
25/01/2018
9

gewoon goede dealer

Service
Cor Hagendijk (Rotterdam )
24/01/2018
7

Vriendelijke mensen en fijn behandeld,alleen ik had vooraf een prijsopgave gehad van die beurt van ongeveer 390 euro, maar daar kwamen allerlei dingetjes bij, en werd het uiteindelijk uit op 688 euro dus wel een behoorlijk verschil.

Service
Eric-Jan Crama (Spijkenisse )
18/01/2018
8

Helaas kan ik geen 10 geven de locatie is samen gegaan met Peugeot en er is behoorlijk aan ruimte ingeleverd ik vond het altijd fijn om mijn occasions hier af te nemen maar daar is minder mogelijk heid voor nu.

Service
Fred Visser (Zuidland)
04/01/2018
8

tevreden, goede kwaliteit, prima afspraken, prima sfeer no nonsens organisatie!!!

Verkoop
W.Wijnholds (Spijkenisse)
28/12/2017
9

Wij worden hier altijd vriendelijk en kundig geholpen. Er is alle tijd voor ons . Wij zijn al jaren klant.

Service
Anoniem
27/12/2017
9

Zeer klantvriendelijk bedrijf. Goede, snelle service.

Service
Anoniem
14/12/2017
9

Goede service en duidelijke uitleg als er eventueel iets gedaan of vervangen moet worden.

Service
Anoniem
13/12/2017
9

Prima dealer.

Service
Anoniem
12/12/2017
10

Correcte behandeling. De geplande werkzaamheden lopen volgens afspraak. Goede tijdinschatting

Service
Anoniem
30/11/2017
10

Ben zeer te vreden

Service
Anoniem
29/11/2017
9

Toyota dealer en werkplaats Louwman in Oud-Beijerland: betrouwbaar en goede uitvoering van werkzaamheden.

Verkoop
Willem van den Boogaard (Maasdam)
17/11/2017
10

Super enthausiaste en aardige verkoper. Goede service. Wij werden van begin tot aflevering goed op de hoogte gehouden met zelfs een filmpje via de mail dat onze Toyota onder een doek op ons stond te wachten...erg leuk ??

Service
Josephine vd Zanden (Hekelingen)
08/11/2017
8

Tevreden, betrouwbaar en correct.

Service
Anoniem
02/11/2017
8

Klant vriendelijk en betrouwbaar

Service
Anoniem
25/10/2017
8

goed geholpen

Service
Anoniem
23/10/2017
8

goede behandeling en vooraf kosten opgave

Verkoop
Anoniem
04/10/2017
9

Zeer vriendelijk en correct geholpen goede uitleg

Service
Anoniem
27/09/2017
9

Goede breng - en haalservice.

Service
Marcel Sluimer
27/09/2017
9

prima service en persoonlijke contacten

Service
P.A. van Kranenburg
27/09/2017
9

Ben zeer tevreden over deze garage waar ik al dertig jaar kom. Wie je ook benadert men is altijd bereid om vragen te beantwoorden (receptie) of een offerte te maken (verkoop) al is het voor de tweede of derde keer.

Service
Anoniem
06/09/2017
9

Vriendelijk, netjes, komen afspraken na

Service
J.Kakes (Oud-Bijerland)
06/09/2017
8

Deskundigheid

Service
Anoniem
31/08/2017
8

Goede service en vriendelijk.

Verkoop
René Wintermans
30/08/2017
10

We werden uitstekend geadviseerd bij het keuze- en aankoopproces van onze nieuwe Toyota. We kregen de ruimte om met meerdere modellen een proefrit te maken om onze keuze goed te kunnen onderbouwen.Daarnaast werd er alle tijd genomen om onze vragen te beantwoorden en alles werd met veel kennis van zaken uitgelegd. Wat wij zeer op prijs stelden was de duidelijke en transparante manier waarop we uiteindelijk tot de definitieve aankoop kwamen.

Service
Anoniem
23/08/2017
9

Het is een goede garage ze bellen als er wat gedaan moet worden, dat met de beurt ontdekt word, geen klagen een aanrader.

Verkoop
Anoniem
16/08/2017
10

Alles prima in orde.

Verkoop
Jolanda van Dijk
16/08/2017
10

Louman Oud-Beijerland beoordeel ik met een 10 zeer mooie zaak wat uitnodigt om daar naar binnen te lopen waar je meteen vriendelijk goedendag wordt gezegd... De verkoper die mij heeft geholpen is een eerlijje enthousiaste adviseur die je vanaf het eerste moment tot de laatste heel fijn en professioneel begeleid ook de nazorg is tot in de puntjes verzorgd ik zou zeker deze zaak aanbevelen ik ben dan ook meer dan tevreden over mijn nieuwe en mooie Toyota Aygo!!!!

Verkoop
Jan Westdijk (Strijensas)
08/08/2017
10

Persoonlijke behandeling,ruimtijd gekregen voor alle zaken,geen opdringen.Eerlijk,gevoel dat ik als klant welkom ben

Verkoop
Jeannette van Nes (Oud Beijerland)
26/07/2017
10

De showroom zag er verzorgd uit en klantvriendelijk personeel

Verkoop
Adrie Hoek (Klaaswaal)
25/07/2017
10

Staan altijd voor je klaar.Heel goed geholpen.

Service
Anoniem
24/07/2017
8

Omdat deze dealer Toyota waardig uitstraalt en deze uitstraling waarmaakt.

Service
Johan baars ('s-Gravendeel )
30/06/2017
10

Een garage met een nette uitstraling

Verkoop
Anoniem
27/06/2017
9

Altijd prima te woord gestaan. Afspraken nagekomen en vriendelijke mensen.

Verkoop
Anoniem
27/06/2017
9

Een hele goede service!

Service
Mevr. J. Bravenboer (Oud-Beijerland)
07/06/2017
10

Ik heb alleen maar prettige ervaringen met deze dealer en dat al vele jaren.

Verkoop
Anoniem
31/05/2017
9

Komen gemaakte afspraken keurig na.

Service
CH den Boer (Klaaswaal)
31/05/2017
8

Een degelijk bedrijf met goede service, maar niet goedkoop

Verkoop
L Hoogstad (Heinenoord)
31/05/2017
10

duielijkheid, snelheid, vriendelijke en correcte verkoopafdeling

Service
Anoniem
26/05/2017
8

alles goed

Verkoop
Anoniem
12/04/2017
10

Vriendelijk. En oprecht

Service
Anoniem
12/04/2017
9

Zakelijke maar vooral persoonlijke service. Duidelijke opgaaf van werkzaamheden en bundeling van diverse werkzaamheden.
Service van vervoer is uitstekend en brandschone auto opgeleverd.

Verkoop
Anoniem
05/04/2017
10

Klantenservice en uitgebreide informatie heeft ons doen besluiten hier een aankoop te doen. Zijn zeer tevreden over de gang van zaken bij Louwman.

Service
Bert Vink (Rotterdam)
05/04/2017
10

Ontvangst was aller vriendelijkst; werd ontvangen met koffie naar keuze; personeel maakt een gezellig praatje met je en zijn geïnteresseerd in de klant en maken tijd voor je vrij.
Heb een goede keuze gemaakt om deze dealer uit te kiezen in de plaats van mijn dealer in Rotterdam , ook al moet ik hiervoor wat verder rijden.

Service
Anoniem
29/03/2017
10

Goede deals
Goede service
Goede bekwaam personeel
Vriendelijk

Service
Anoniem
28/03/2017
8

Goeie dealer en goede service

Service
Anoniem
16/03/2017
9

Uitstraling, personeel en de betrouwbaarheid van toyota met de extra service voor het hele jaar. Kortom totaal ontzorgd!

Service
Anoniem
16/03/2017
8

Al ruim 30 jaar ben ik, tot volle tevredenheid, klant bij de dealer.

Verkoop
Anoniem
09/03/2017
10

vriendelijk rustig open veel uitleg

Verkoop
C.G. Mieremet (Westmaas)
08/03/2017
10

Zeer accuraat geholpen met de keuze voor mijn nieuwe Toyota. Na deze keuze goede communicatie over leverdatum van de auto. Leuke aflevering met onthulling en een lekker flesje wijn.

Verkoop
Anoniem
22/02/2017
10

Een fijne terzake kundige dealer met een zeer klantgerichte instelling die nog met je meedenkt!

Service
Anoniem
22/02/2017
10

goede service, redelijke kosten, vriendelijk personeel

Service
Jan Straetemans (Rotterdam)
22/02/2017
9

Men denkt goed mee. Plezierige en adekwate bejegening. Vakkundige monteurs te oordelen naar de in de loop der jaren verrichte reparaties en onderhoudsbeurten: nooit problemen daarna.

Verkoop
Familie Michel Kagchelland (Spijkenisse)
21/02/2017
9

Wij zijn hier vriendelijk geholpen en ze hebben ons met papieren geholpen en dergelijke.
Tot op het moment dat we de auto gingen halen zijn we ten alle tijden vriendelijk te woord gestaan ook als je belde.
Dus vandaar dit cijfer

Service
Anoniem
28/12/2016
7

prima mooie zaak met fijn personeel die wel wat transparanter in de nota moeten zijn en geen dingen doen waar niet om gevraagd worden.

Verkoop
A. Kooijman (Nieuw Beijerland)
09/12/2016
9

Vriendelijke, persoonlijke service, luistert naar de klant, verkoopt uiteraard graag, maar probeert niets op te dringen. De auto is sneller geleverd dan verwacht, en dat is natuurlijk altijd leuk.

Service
Anoniem
30/11/2016
8

Ben zeer tevreden me deze dealer. Komt afspraken na en belt als er iets mis is.

Service
Mw. Van Gelder (Ridderkerk )
30/11/2016
10

Perfect

Service
Jan Naeijé (Westmaas)
23/11/2016
9

betrouwbare garage,vakkundig en vriendelijk personeel

Service
A. Kooijman (Nieuw Beijerland)
31/10/2016
9

Vriendelijke, persoonlijke service, luistert naar de klant, verkoopt uiteraard graag, maar probeert niets op te dringen. De auto is sneller geleverd dan verwacht, en dat is natuurlijk altijd leuk.

Service
Anoniem
13/10/2016
8

Altijd keurig en deskundig te woord gestaan.

Service
J(an) Tolenaars (Heinenoord)
28/09/2016
8

Goede service en correcte afspraken.

Service
C.J.P. Boerdam (Puttershoek)
21/09/2016
9

Vriendelijk geholpen, vooraf prijsopgave gekregen, alles naar wens

Service
jan straetemans (rotterdam)
31/08/2016
9

Klantvriendelijk, goede service. Maar: ik vind de peugeotuitstraling te dominant. De keuze van samenvoegen is naar mijn mening niet gelukkig. De kwaliteit van Peugeot is niet te vergelijken met die van Toyota. Ik vraag mij af of Peugeot gezien de dominante aanwezigheid zal gaan overheersen. Ik ben er niet gelukkig mee en overweeg van dealer te veranderen na 22 jaar en derde toyota.

Service
Cor Hagendijk (Rotterdam)
04/08/2016
8

Prima service, en vriendelijke mensen.

Service
Alfons Carlebur (Oud-Beijerland)
28/07/2016
8

Werkzaamheden zijn keurig conform afspraak uitgevoerd.

Verkoop
Anoniem
13/07/2016
9

Het gehele proces van inruil en en koop nieuwe auto verliep na wens.
Na in gebruik name nieuwe auto , geen feedback.

Service
J.M.R.Naves (Oud Beijerland)
13/07/2016
10

GEEN ENKELE KLACHT

Verkoop
Dirk Schilperoord (Strijen)
22/06/2016
10

Dit is onze vierde TOYOTA die wij kopen bij Louwman Oud-Beijerland voor heen de Groot en de Zeeuw.
Vriendelijk personeel.

Service
l.j.van Baarlen (Klaaswaal)
08/06/2016
10

Kom er al 16jaar goede service goed personeel

Service
Anoniem
02/06/2016
8

Jammer dat je niet mag verwijzen. Als dealer vind ik het allemaal niet zo belangrijk, maar de service aan de balie en de werkplaats is goed.

Service
Ad Wesdorp (Zuid Beijerland)
01/06/2016
7

service is prima en merk is betrouwbaar.

Service
A,J,van der Pligt (Oud Beijerland .)
24/05/2016
10

Ze zijn correct. En vriendelijk,i

Service
G biesheuvel (Piershil)
17/05/2016
8

De service is goed

Service
Anoniem
11/05/2016
9

Goede service, klantgericht, betrouwbaar, gewoon top!

Verkoop
Peter A. van Es en Ivonne A. van Es-Reinbacher (Barendrecht)
29/04/2016
10

Snel, duidelijk, toegankelijk en hulpvaardig.

Service
Anoniem
25/04/2016
9

Service en juiste uitleg

Verkoop
Henk van Eeren (Strijen)
13/04/2016
9

Het was top, en niet anders.

Service
Mevr. Kazemi (Rotterdam)
13/04/2016
10

Deskundig en klant vriendelijk. Prima service!

Verkoop
Anoniem
17/03/2016
10

Bij Louwman Oud Beijerland voel ik echt dat ze blij zijn met jou als klant. En dat is een goed gevoel.

Service
Fam. Vermeulen (Numansdorp)
09/03/2016
8

goede services en klantvriendelijk

Service
Anoniem
03/03/2016
9

Prima service. Als vrouw wordt je tenminste door afdeling verkoop en werkplaats serieus en goed geholpen. Dat kan je niet van elk autobedrijf zeggen!

Service
A.Blaak (Oud-Beijerland)
02/03/2016
10

goede service en klant vriendelijk

Service
Anoniem
02/03/2016
10

Goede service, prettige benadering.

Service
R. de Graaff (Oud-Beijerland)
02/03/2016
10

je wordt altijd vriendelijk, ter zake kundig, geholpen en je krijgt uitleg wat er gebeurd. en dat vind ik prettig.

Verkoop
Erik Hartman (Puttershoek)
29/02/2016
10

Klantvriendelijk en verstand van zaken

Verkoop
Joop Redering (Numansdorp)
24/02/2016
10

Verstand van zaken- Vriendelijk- Goede service -alles snel geregeld

Verkoop
Frank Lenferink (Numansdorp)
12/02/2016
10

Ruim assortiment auto's in een overzichtelijke showroom met een vriendelijke ontvangst

Service
Roel Willemsen (Oud-Beijerland)
10/02/2016
9

De klantvriendelijkheid is perfect. Altijd de bereidheid om, indien nodig, de helpende hand te bieden.Zorgvuldiheid bij de werkzaamheden. Timing klopt vrijwel altijd. De chocola smaakt prima.

Verkoop
Anoniem
05/02/2016
10

goede service, deskundig advies

Service
J. Storm (Spijkenisse)
05/02/2016
8

gewoon tevreden. no nonsens

Service
Anoniem
03/02/2016
9

Brtrouwbaar

Service
Cor Hagendijk (Rotterdam)
03/02/2016
9

Uiterst correct behandeld,en prima service.

Service
Dhr. M. Janssen (Spijkenisse )
27/01/2016
10

Levering van goederen zeer snel, montage per direct.
Goederen betaald, montage was gratis. Vriendelijk en kordaat personeel neemt de tijd voor de klant ondanks duidelijke drukte aan de receptie.

Verkoop
M.E. de Koning (Zuid-Beijerland)
26/01/2016
10

Ik ben zeer tevreden over de dealer in Oud-Beijerland.

Verkoop
H Grootenboer (Oud beijerland)
25/01/2016
10

Goed geholpen. Vriendelijk .kennis van zaken. Alle tijd om alles uit te leggen. Fijne balie medewerkers

Verkoop
J. Bos (Goudswaard)
25/01/2016
10

Prettige ontvangst.
Meedenken met de klant, belang vd klant komt eerst
'No-nonsens' benadering
Goede service

Verkoop
Knut winkelman (Klaaswaal)
13/01/2016
9

Heb je een probleem dan wordt dit zo snel mogelijk opgelost. Meedenkend in oplossing ook bij afspraken voor onderhoudsbeurt

Verkoop
Ron Maijers (Heinenoord )
13/01/2016
10

De bijzondere manier hoe de auto ons aan geboden Weert

Service
Bert Otto (Klaaswaal)
08/01/2016
9

Vriendelijke receptionist, duidelijke uitleg van wat gedaan gaat worden, probleem prima verholpen. En dat terwijl ik (nog) helemaal geen klant was bij Louwman!

Service
Anoniem
04/01/2016
9

prima behandeld

Service
Stok A (Ridderkerk)
04/01/2016
10

Goeie service en fijn personeel

Service
Jos Jansen (Barendrecht)
30/12/2015
10

Al jarenlang goede ervaring, uitstekende service, vriendelijk personeel. Maakt een professionele en betrouwbare indruk.

Service
Anoniem
24/12/2015
9

Goede service en uitleg over de gedane werkzaamheden

Service
Anoniem
23/12/2015
10

Ze zijn gewoon goed !!!

Service
hr. A.J. de Kieviet (Numansdorp)
23/12/2015
10

No nonsense , to the point; alles perfect meegedeeld en geregeld.

Service
Anoniem
14/12/2015
8

goede en correcte service

Verkoop
Anoniem
14/12/2015
10

Goede prijs-kwaliteitsverhouding in de definitieve prijs van de Toyota. Goede informatie tijdens het aankoopproces, betrouwbare verkoper

Verkoop
Anoniem
09/12/2015
10

Vanwege de correctheid en de vriendelijke personeelsleden van zowel receptie,verkoop en werkplaats.

Verkoop
Mevr. M.P. van Gelder-Sinterniklaas (Ridderkerk)
09/12/2015
10

juiste en eerlijke informatie

Service
Anoniem
07/12/2015
10

Uitstekende service, zeer klantvriendelijk en deskundig.

Service
Anoniem
02/12/2015
9

Vakkundige mensen ,zeer vriendelijk, altijd koffie en vriendelijke ontvangst.

Service
Anoniem
26/11/2015
10

Geen klachten

Service
Lex Grem (Oud Beijerland )
26/11/2015
10

Ik heb niets te klagen. Alles klopt altijd. Service is prima

Service
Anoniem
19/11/2015
10

Ik wordt altijd netjes behandeld de afspraken worden goed nagekomen.

Verkoop
Anoniem
19/11/2015
10

Persoonlijke benadering, dealer neemt uitgebreid de tijd, goede voorlichting.

Service
Dhr. J.Reedijk (Numansdorp)
22/10/2015
8

Klant vriendelijk-Goede uitleg werkzaamheden - Correcte afhandeling.

Verkoop
Anoniem
21/10/2015
10

Er heerst een goede sfeer in de showroom.
Klantvriendelijke, enthousiaste en betrokken verkoper.
Opgeruimde werkplaats.
Duidelijke website (Het zoeken op de site gaat goed, je kan online een afspraak plannen, leenfiets beschikbaar).

Service
Cafe devrijewereld (Numansdorp)
14/10/2015
8

verkoper komt gedegen over en is plaatselijk bekend en geeft vertrouwd gevoel.

Verkoop
Anoniem
12/10/2015
9

Prettige en persoonlijke dealer waarbij de medewerkers goed de tijd nemen en voor de klantrelatie gaan en zijn

Service
Flip Nugteren (Mijnsheerenland)
12/10/2015
8

Wat moet ik daar nu van zeggen als er geen noemenswaardige klachten zijn

Service
Monique van den heerik (oud -beijerland)
30/09/2015
8

Omdat het een goede auto dealer is

Service
Anoniem
23/09/2015
8

Je wordt goed en vriendelijk geholpen.

Service
ml haspels (numansdorp)
23/09/2015
10

Fijne garage, duidelijke uitleg

Service
Trudy Jongbloed (Strijen)
23/09/2015
8

Ik word er altijd zeer voorkomend geholpen en vragen worden naar behoren beantwoord

Service
Anoniem
18/09/2015
8

Fijne bediening zowel in de showroom als in de garage.

Service
Anoniem
11/09/2015
9

Klantgerichte, oplossingsgerichte autodealer die er voor zorgt dat de klant goed geïnformeerd wordt en terug keert bij de dealer. Hierdoor blijft de klacht merktrouw. Receptie en werkplaats zijn behulpzaam en klantgericht.

Service
Anoniem
11/09/2015
8

Heb de indruk dat goede en betrouwbare garage is. De medewerkers communiceren prettig en correct.

Verkoop
Becker schoonmaakservice (Fijnaart)
11/09/2015
10

Alles weer top gegaan!
Goede uitleg!
Snelle afwikkeling!
Erg tevreden!

Verkoop
Mevr. Graafland (Westmaas )
24/08/2015
10

Van A tot Z bijzonder goed geholpen. Ik ben meer dan uitstekend begeleidt in mijn keuze en ik ben dan ook bijzonder tevreden met het eindresultaat. Ook in de toekomst weet ik zeker dat ik met mijn vragen bij deze dealer terecht kan. Een autodealer met oog voor de klant en zijn wensen. Geen standaard auto-verkoper maar een organisatie die mee denkt en levert wat beloofd is. Een dikke 10!

Service
Wim Goes (Rotterdam)
19/08/2015
10

Geen opmerkingen - alles in orde en zeer tevreden

Service
J.Veltman (Mijnsheerenland)
13/08/2015
9

Prettig contact, afspraken kloppen. kosten redelijk

Verkoop
J H B van Kerkhof (Barendrecht)
06/08/2015
9

Stonden open voor vragen die we ook kregen

Service
jan straetemans (rotterdam)
05/08/2015
10

degelijk, vriendelijk, flexibel.

Service
L.C.Verhoeven (Oud-Beijerland)
29/07/2015
8

je wordt op een correcte manier geholpen, en volgens afspraak.

Verkoop
Anoniem
27/07/2015
10

De klant is hier echt koning

Service
Anoniem
22/07/2015
10

Wij zullen deze dealer altijd van harte aanbevelen vanwege de buitengewoon vriendelijke en vakkundige benadering door het personeel.

Service
Anoniem
22/07/2015
10

De mensen die bij deze dealer/ garage werken zijn altijd eerlijk en vriendelijk. Afspraken worden nagekomen. Ze proberen je (als het kan) direct te helpen. Er staat altijd koffie of iets fris te drinken klaar. Er wordt tijd gemaakt voor een kort gesprekje of een grap. Je voelt je welkom....er wordt voor je gezorgd. Hierdoor is er een prettige sfeer voor de klanten en is het niet erg om een poosje te moeten wachten tot de werkzaamheden klaar zijn.

Service
Anoniem
08/07/2015
9

aardige snelle service

Service
Anoniem
08/07/2015
10

Gemoedelijke ontvangst. Flexibiliteit bij planning. Duidelijk service en kosten. Met een lekkere koffie prima kunnen werken terwijl de onderhoudsbeurt werd uitgevoerd.

Service
l j van baarlen (Klaaswaal)
08/07/2015
9

Al vijftien jaar bij deze dealer

Service
Mevr. Bravenboer (Oud-Beijerland)
24/06/2015
9

Wordt altijd correct geholpen

Service
martijn (rotterdam)
18/06/2015
8

zeer deskundig

Service
Willem Schaap (Numansdorp)
18/06/2015
10

zeer tevreden over alles

Service
Anoniem
17/06/2015
8

Ik heb alleen maar prima ervaringen met deze dealer. In enquêtes geef ik vrijwel nooit negens en tienen, want dat is nergens voor nodig.

Service
Dhr G.J. van Linden (Maasdam)
17/06/2015
10

Men wordt altijd correct geholpen en aan de receptie vriendelijk en kundig te woord gestaan.

Service
Paul Kooijman (Heinenoord)
04/06/2015
10

Ik word altijd uitstekend geholpen.

Verkoop
Anoniem
03/06/2015
9

Het is een goede dealer welke service-gerichtheid en persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft staan.

Service
Dhr J.Sanders (Klaaswaal)
27/05/2015
9

Personeel is vriendelijk en deskundig.

Service
A.Blaak (Oud-Beijerland)
13/05/2015
10

vriendelijke monteurs en recepti altijd klaar voor een goed gesprek

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Zeer tevreden over de verleende service bij onderhoudsbeurten en afhandeling van recente aankoop (aflevering 07-05-2015)

Service
Anoniem
13/05/2015
10

Ook al kom ik met de meest onlogische vragen, ik krijg altijd netjes en een duidelijk antwoord.

Service
fred huigen (numansdorp)
29/04/2015
8

klantvriendelijke dealer

Service
Willem Battes (Barendrecht)
29/04/2015
8

Prettige sfeer, kundig personeel, prima service.

Service
Anoniem
13/04/2015
8

Goede afspraken

Service
Anoniem
08/04/2015
10

kundig, volgens afspraak gewerkt, meedenkend en servicegericht. had fiets besproken maar wegens slecht weer weg gebracht en gehaald per auto

Verkoop
Anoniem
02/04/2015
9

Goed en vriendelijk personeel ze nemen de tijd voor je en weten waar ze het over hebben.

Service
Anoniem
25/03/2015
9

Omdat ik keurig geholpen ben

Service
Anoniem
24/03/2015
7

nvt

Verkoop
A. van der Woerdt (Spijkenisse)
18/03/2015
10

Een tien dat is deze dealer zeker waard we hebben het hier over deze Toyota Dealer.
Ook mijn vrouw is zeer tevreden, ook een 10 dus.
Levering Toyota Auris volgens afspraak met accessoires en montage zeer goed uitgevoerd.
Niet tevreden zijn we over :
Toyota Carnet is nog geen 3 waard deze rommelen met de Korting op de inruil , je zou zelfs kunnen zeggen dat de inruil van de yaris nu al 2 keer de inruil min de korting is.
Tevens bij de verkoop als het ging om de kleur het model en het kunnen leveren van de Toyota Auris was alles zeer vaag.
Er moest veel gebeld worden zelfs mijn vrouw zou geen hoger cijfer kunnen geven als een 3 voor Carnet
En het gevoel bij deze firma was zodanig dat we al naar een ander merk gingen kijken.

Verkoop
Julia Nootenboom-Stolk (Nieuw-Beijerland)
18/03/2015
10

Eerlijke en goede voorlichting, staan altijd voor je klaar zo ook de koffie

Service
h in't veld (puttershoek)
11/03/2015
9

mee denkend

Verkoop
Anoniem
26/02/2015
10

Wij zijn goed te woord gestaan en hebben een goede uitleg gehad over de auto.

Service
Anoniem
25/02/2015
8

Ik had een huurauto,en hiefde deze na afloop niet te betalen,dit was voor mij een positieve zet,nadat de reparatie niet onder de verzekering viel.

Verkoop
J. Storm (Spijkenisse)
19/02/2015
10

Dealer begreep mij direct, en deed een passend voorstel.

Verkoop
Anoniem
18/02/2015
10

De dealer heeft mij goed geholpen het juiste model en type te kiezen.

Service
Roel Willemsen (Oud-Beijerland)
12/02/2015
10

Optimale service, deskundig, klantvriendelijk. Kortom perfect!

Service
Anoniem
11/02/2015
9

Goede service

Service
J.Naves (Oud Beijerland)
11/02/2015
10

tevreden over de dealer, niet op uw vraagstelling

Verkoop
Mevr. Kolmeijer
11/02/2015
8

Correcte vriendelijke en deskundige verkoper die aandacht heeft voor de mens tegenover zich. Het cijfer 8 is gegeven lmdat het ten alle tijde beter kan en volmaakt niet bestaat.

Service
Anoniem
02/02/2015
8

Vriendelijke en klant gerichte service

Verkoop
A.Meijer (Numansdorp)
26/01/2015
9

alles prima geregeld zoals afgesproken

Service
Anoniem
06/01/2015
9

De schade is correct en goed afgehandeld.

Verkoop
Anoniem
06/01/2015
9

Prima en vriendelijk geholpen

Service
Roel Willemsen (Oud-Beijerland)
23/12/2014
10

Deskundig. Super klantvriendelijk, zorgzaam. Altijd bereid, indien nodig, hulp te verlenen.

Verkoop
Anoniem
09/12/2014
9

Het is voor mij een prima dealer. De werkplaats komt de gemaakte afspraken na.

Verkoop
Anoniem
08/12/2014
8

omdat wij goed geholpen zijn

Service
Anoniem
03/12/2014
9

vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
Jan Straetemans (Rotterdam)
03/12/2014
10

vriendelijk zakelijke bejegening, levert goed werk af, is attent.

Service
Anoniem
02/12/2014
9

Ik ben erg tevreden over deze dealer. Ik word altijd goed en vriendelijk behandeld.

Service
Anoniem
01/12/2014
4

Verkoper ongeïnteresseerd, nam niet de moeite zijn kantoor uit te komen. had mij wel gezien maar verder geen reactie.

Service
A.van den Boogaart (Rotterdam)
01/12/2014
9

Omdat ik tevreden ben over de afhandeling en ik kan er in de werkplaats altijd bij blijven.

Service
Anoniem
30/10/2014
9

Goede service.

Service
Anoniem
23/10/2014
8

Vriendelijke medewerkers en goede service (prijsopgaaf vooraf, belletje met gevonden punten, ...).

Service
Anoniem
21/10/2014
9

Goede service, vriendelijke medewerkers en correcte afhandeling.

Service
Anoniem
21/10/2014
9

Correctheid en vertrouwen

Service
Johan Reedijk (Numansdorp)
21/10/2014
10

Klant vriendelijk, juiste informatie van de werkzaamheden en kosten , geheel goed verzorgt.

Service
Anoniem
14/10/2014
8

Goede prijs/kwaliteits verhouding

Service
Anoniem
14/10/2014
8

Wordt altijd correct geholpen en altijd vriendelijk te woord gestaan.

Service
Anoniem
09/10/2014
8

klant vriendelijk. goede service

Service
Anoniem
03/10/2014
8

Goede service, personeel met verstand van zaken.

Service
Anoniem
23/09/2014
8

betrouwbaarheid en deskundigheid

Verkoop
Dhr J.Sanders (Klaaswaal)
23/09/2014
10

keurig correct

Service
Anoniem
19/09/2014
9

goede service, duidelijke afspraken

Service
Anoniem
19/09/2014
10

alles verloopt prima volgens afspaak, correct en op tijd.

Service
Anoniem
19/09/2014
9

Fijn geholpen alleen jammer dat de auto niet schoon wordt afgeleverd bij grote beurt.

Verkoop
D.F. van Reeven (Oud-Beijerland)
19/09/2014
9

Alles was uitstekend met kanttekening dat de afleverdatum beter vastgelegd moet worden, dus een 9.

Service
monique van den heerik (oud -beijerland)
11/09/2014
8

een goede auto dealer

Service
Helga van veenendaal (Spijkenisse)
10/09/2014
8

Klantvriendelijk en persoonlijk

Service
Anoniem
02/09/2014
8

Ik ben erg tevreden over de werkplaats, receptie en afdeling verkoop. Een auto zou ik er echter niet kopen. Inruil ligt veel lager dan bij anderen en de aanschafprijs voor een occasion ligt veel hoger. Dat scheelde soms een paar duizend Euro in totaal en dat vind ik te veel. Verder vind ik alles zeer goed!

Service
Lya Schoenmaker (Maasdam)
02/09/2014
9

Deze dealer komt betrouwbaar over en zo ervaar ik dat ook. Ze hebben de juiste kennis van zaken en van Toyota natuurlijk helemaal.
Onze Aygo zat nog net in de garantie (2 jaar bijgekocht) en er werd 'iets' vervangen onder deze garantie. Ze hadden ook niets kunnen zeggen en dan wachten tot de garantie over was zodat je de te vervangen onderdelen en arbeidsuren moet betalen. Zo hoort het niet maar ik denk dat het wel gebeurt bij sommige bedrijven. Bij deze Toyota dealer zijn ze correct, vriendelijk en de geleverde prestaties zijn goed.

Verkoop
C. IJpema (Numansdorp)
01/09/2014
8

Prettige dealer, ik kom er graag, ze kennen mij en mijn auto én ook al is het maar een Aygo ben ik volgens mij net zo'n klant als een groter/duurder type.

Service
Anoniem
26/08/2014
10

ik heb werkelijk niet een klacht ; ze hebben me altijd geholpen met vragen en problemen

Service
Mw P.A.Nijenhuis (Den Haag)
26/08/2014
10

Men is correct, vriendelijk, heeft alle tijd voor vragen en opmerkingen, en ik krijg goed uitleg over de prijzen. Bovendien is de service uitstekend.

Service
Mevr. Benne Hokke (Numansdorp)
14/08/2014
8

Omdat alles naar tevredenheid is uitgevoerd, ook een leenauto was heel fijn zodat ik zelf de tijden kon bepalen.

Service
Anoniem
07/08/2014
8

Acht is een goed cijfer.

Service
Anoniem
06/08/2014
7

je moet je als dealer steeds blijven verbeteren service gericht blijven denken.

Service
Anoniem
06/08/2014
8

Werkplaatsreceptie werkt vriendelijk en correct.
Afspraken worden nagekomen.
Vollededig tevreden.

Service
Anoniem
05/08/2014
8

Ze doen alles volgens opgave en afspraak.

Service
Anoniem
05/08/2014
9

Vriendelijk en vlot personeel en goede service

Service
Anoniem
25/07/2014
10

Ik heb een goeie behandeling gehad. Het zijn vriendelijke mensen.

Service
Anoniem
17/07/2014
8

Prima prijs -kwaliteit

Service
Anoniem
17/07/2014
8

vriendelijke en kundige mensen

Verkoop
Anoniem
17/07/2014
7

Vriendelijk en behulpzaam, maar verder nog weinig ervaring

Verkoop
Anoniem
16/07/2014
8

vriendelijk, enthousiast en ter zake kundig
mooie zaak met goede uitstraling

Service
Anoniem
08/07/2014
8

Vriendelijk personeel, vakkennis, snelle service.

Service
Anoniem
08/07/2014
9

Vriendelijk deskundig en accuraat

Service
Sanaz Kazemi (Rotterdam)
08/07/2014
10

vriendelijk, duidelijk, goed geadviseerd

Service
Anoniem
26/06/2014
7

prima service en vriendelijk terwoord gestaan

Service
Anoniem
26/06/2014
9

Goede ontvangst en overleg mogelijk

Service
mw M. Gerrell (Westmaas)
26/06/2014
8

ben al sinds 1986 klant en uiterst tevreden

Service
N.Terlouw (Oud-Beijerland)
26/06/2014
10

perfect

Service
A.Blaak (Oud-Beijerland)
12/06/2014
10

ik ben er al meer dan 10 jaar heel goed behandelt en altijd een goed gesprek met de medewerkers en voor heen ook met de heer de groot en van de zeeuw waren mensen waar goed me ge konverzeerd kon worden en dat is altijd fijn
en ook met de werkplaats chef waren goede gespreken altijd op zen plaats en nog en op de rceptie word altijd je altijd goed ontvangen vr groed A Blaak

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.